Cum realizăm manichiura semipermanentă cu apex

Manichiura cu ojă semipermanentă Mounli este cea mai ieftină și rapidă soluție pentru a avea întotdeauna mâinile impecabile. Ojele Mounli sunt extrem de pigmentate, auto nivelante și oferă finisaje deosebite și nuanțe la modă.

În ultimii ani manichiura semipermanentă a devenit mai mult decât un moft, reprezentând o formă de exprimare a personalității femeilor, un mod de a înțelege și de a purta modă și icarad eaiadesigur, un mod de a avea mai mult timp pentru noi și de a ne răsfață.

Cum facem o manichiură semipermanentă cu apex ?

Manichiură semipermanentă nu este greu de realizat, mai ales dacă folosim produse Mounli. Mai întâi modelăm unghia cu ajutorul unei pile, în funcție de forma pe care o dorim: rotund, pătrat, stiletto, squoval etc..

În continuare, îndepărtăm cuticulele folosind cleștișori speciali și un pusher de calitate și mătuim suprafața unghiei cu un buffer sau pilă cu granulație fină pentru a o pregăti pentru a două fază, aplicarea soluțiilor de preparare.

La început manichiura semipermanentă se realiza prin aplicarea succesivă de straturi subțiri de nail prep, baza, culoare și top coat. Ulterior s-a observat că dacă se realizează un mic apex cu ajutorul bazei, unghiile vor avea o formă mai frumoasă și vor rezista mai mult timp lăcuite.

Aceasta tehnică este recomandată persoanelor cu unghii fragile sau subțiri deoarece creşte gradul de rezistenţă a unghiei naturale. Manichiura semipermanentă cu apex poate fi aplicată și unghiilor cu denivelări deoarece păstrează curbura naturală a unghiei sau o corectează unde este cazul, reconstruind forma naturală şi perfecţiunea unghiilor.

Folosind aceasta tehnica unghiile vor avea o imagine alungită și o formă simetrică, păstrându-și feminitatea şi frumusețea.

Următorul pas este acoperirea unghiei cu o bază de protecție pentru a crește durabilitatea manichiurii. În realizarea apexului este nevoie de o bază mai vâscoasă, din care așezăm o picătură în mijlocul unghiei. Cu ajutorul pensulei modelăm apexul după care introducem mâna în lampă pentru a polimeriza produsul.

Selectăm culoarea care ne place cel mai mult. Mounli va oferă o gamă complexă de oje semipermanente, cu peste *** de culori diferite. Aplicăm unul-două straturi de culoare, în funcție de intensitatea pe care o dorim și din nou polimerizăm produsul.

La sfârșit se aplică un strat subțire de top coat și uscăm întreaga mână în lampa LED.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published