Despre noi

Da pentru a mirosi bine.
Nu platirii in exces.

premium
Misiunea noastra.

Dossier a fost fondat din dorinta de a face parfumurile premium accesibile tuturor. In calitate de pasionati de parfumuri, a devenit imposibil pentru noi sa inchidem ochii la majorarile de pret observate in mod traditional in industrie. Fie ca este vorba despre marcarea parfumurilor din cauza taxelor de promovare a celebritatilor sau a ambalajelor scumpe, ne-am dat seama ca parfumurile erau vandute cu mult mai mult decat costau de facut.

Este timpul sa ne luam ramas bun de la sentimentul pierdut sau lasat in urma atunci cand vine vorba de a experimenta parfumuri premium și de a saluta un nou mod de a face cumparaturi; al tau. Cu Dossier, este la indemana sa te bucuri de un parfum curat, din surse etice, de lunga durata și de ultima generatie.

Pentru cei care se simt trecuti cu vederea de industrie, care s-au saturat ca parfumurile sa fie o investitie sau care sunt curioși sa pașeasca intr-un nou mod de a consuma parfumuri, abia așteptam sa facem calatoria cu tine.

Ceea ce reprezentam.

Credem in valori care raman nucleul a ceea ce este astazi Dosarul: o forta pentru bine.

Suntem deschiși cu privire la operatiunile noastre și dam putere comunitatii noastre cu informatii oneste și valoroase despre industrie și produsele noastre. De la a va oferi toate detaliile despre aprovizionarea ingredientelor noastre pana la a fi direct cu privire la preturile noastre, facem lucrurile diferit - fara fum și oglinzi.

Nu sacrificam niciodata calitatea și nu taiem colturi. Vreodata. Deși este posibil sa ne pretuim parfumurile sub cele cu care sunteti obișnuit, cu fiecare sticla de parfum Dossier achizitionata, primiti parfumul de cea mai inalta calitate provenit din Grasse, Franta, capitala mondiala a parfumurilor. Parfumierii noștri au in vedere cele mai inalte standarde și valori și folosim concentratii mai mari decat majoritatea marcilor renumite pentru a asigura un efect de lunga durata.

Intr-o industrie care se hranește in mod notoriu cu nesigurante și profituri care ne fac sa simtim ca ne lipsește ceva doar ei ne pot furniza, nu vom dicta tendinte și nu va vom spune care mirosuri sunt cele mai bune pentru dvs. Incercati parfumurile care va aprind simturile și faceti propriile reguli.

Accesul la parfumuri premium nu ar trebui sa fie un privilegiu doar pentru cei 1%, ci o norma pentru toti. Ne straduim pentru corectitudine și credem in oferirea de parfumuri de inalta calitate la un pret pe care vi-l puteti permite.

premium
Echipa curata.

Parfumul reflecta cine ești. La Dossier, ne dorim ca parfumurile noastre sa faca mai mult decat sa te faca sa te simti bine. Vrem sa fie buni. Pentru tine și pentru planeta.

Respectam recomandarile stricte de siguranta cosmetica din SUA și UE atunci cand formulam produsele noastre, care sunt etice, durabile și provin din ingrediente de cea mai inalta calitate. Parfumurile noastre vegane și ecologice sunt 100% non-toxice și fara cruzime, astfel incat sa va puteti rasfata fara vinovatie.

premium
Echipa verde.

De asemenea, am pus in cuie ambalajul. Folosim materiale reciclabile, ecologice pentru ambalajele noastre, care ne ajuta planeta și va economisesc bani. Caștig-caștig!

Toate parfumurile noastre returnate sunt donate unor organizatii de caritate pentru un proces de vanzare complet ecologic și etic.